avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cladire nerezidentiala persoana fizica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cladire nerezidentiala persoana fizica

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea speta:
Avem o cladire nerezidentiala, atelier in care nu se desfasoara activitate economica.
Anul trecut era incadrat la impozit ca si cladire anexa, anul acesta ramane ca si anexa sau cladire? Se poate ca o cladire nerezidentiala sa fie anexa?
Cum se va calcula impozitul? Este o cladire mai veche de 5 ani, pentru care nu exista raport de reevaluare?
Daca impozitul se calculeaza cu aplicarea cotei de 2% asupra valorii impozabile determinate ca si cum ar fi cladire rezidentiala, cum stabilim valoarea impozabila?
Daca incadram in anexa, norma este mai mica, daca incadram in cladire norma este mai mare!!!
Ca si anexa norma este 175xmp, ca si cladire norma este 600xmp.
Deci cum se incadreaza ac. cladire?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recomandare pentru forma juridica, dupa renuntarea la pfa Keffr3n Keffr3n Salut, Am un job, full time, si pe langa asta mai fac mici chestii, legate de comunicare/publicitate. Sunt lucrari punctuale, mai mult de hobby. Din cate ... (vezi toată discuția)
Valoare impozit cladire 7clau 7clau Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca am firma de taxi si sediul firmei este acasa cu cat se mareste impozitul pe cladire ? (vezi toată discuția)
Impozit pe comodat.ce articol din noul cod fiscal prevede aceasta obligație? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează care articol din Noul Cod fiscal reglementează impozitul pe comodat. Dacă comodatul este un act cu titlu gratuit îmi care curios ca ... (vezi toată discuția)