avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examen auto

am dat sala de 2 ori ,am luat a 2 oara ,am cazut prima oara la traseu ,cat costa taxa de reexaminare ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:01, 17 Iunie 2016
Ordinul MAI nr. 82/11.06.2013 , pentru modificarea şi completarea Ordinului MAI nr. 268/2010 prevede ca pentru a relua examinarea pentru proba practica

„Candidaţii declaraţi «respins» la proba practică pot fi programaţi pentru susţinerea unei noi probe după o perioadă de cel puţin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare şi prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin şase ore suplimentare de pregătire practică într-o şcoală de conducători auto autorizată
,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O dilema: am picat traseul, mai dau sala? prigat prigat Daca am picat traseul pe data de 11 iunie,trebuie sa dau din nou sala?Astept un raspuns urgent.Multumesc! (vezi toată discuția)
Circulatie - examen scoala de soferi jitcadiana jitcadiana Buna ziua,am si eu o intrebare ca nu mai inteleg nimica...pana la urma daca iau sala la scoala de soferi si pic la traseu, trebuie sa mai dau iar sala?sau doar ... (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)