avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Registrul Agricol
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Registrul Agricol

Buna ziua
sunt agent agricol la primarie ma ocup cu completarea registrului agricol
Pentru masuri persoanele cu domiciliu pe raza comunei se constituie in Inteprindere familiala si persoana fizica autorizata , arendeaza terenuri si solicita sa le deschidem pozitie de rol separat pe II Familiala sa PF este corect ? avind in vedre ca cele 2 nu au personalitate juridica .
Potrivit normelor de completare a RA se poate deschide separat cate o partida pentru fiecare persoana fizica si pentru fiecare persoana juri
dica .Ar fi corect daca le descgidem pozitie de rol separat pe PF si II Familiala
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Schimbare de destinatie din spatiu comercial in locuinta simmonac simmonac Buna ziua! Detin o casa P+mansarda. La parter desfasor o activitate comerciala ca si inteprindere familiala, iar la mansarda am camerele in care locuiesc. In ... (vezi toată discuția)
Lista creante bugetare ildiko79 ildiko79 Am si eu o intrebare legata de o lista de ramasita si suprasolviri la sfaritul anului 2012. Pe aceasta lista exista pozitii fara nume ,prenume,adresa,dar ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren intravilan valeriu_m valeriu_m Pentru terenul intravilan agricol cu o suprafata mai mare de 400 mp se plateste un impozit mare pentru suprafata de 400 mp (sa zicem 300 lei/400mp) si unul ... (vezi toată discuția)