avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legea darii in plata
Discuție deschisă în Executare silită

Legea darii in plata

Buna ziua!
Va rog frumos sa imi spuneti daca ma incadrez in prevederile acestei legi: am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci elvetieni si am fost executata silit de catre banca in 2012. Desigur ca am si poprire pe salariu pentru diferenta intre pretul cu care s-a vandut apartamentul si valoarea creditului.
As dori sa stiu daca astfel de credit intra sub incidenta acestei legi si astfel sa scap de poprirea pe salariu.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca ma incadrez in prevederile acestei legi daca: am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci ... (vezi toată discuția)
Legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog sa imi dati niste informatii suplimentare, fata de textul legii, si anume: Eu am fost executata silit de catre banca, in august ... (vezi toată discuția)
Dare in plata dupa executare silita tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti, caci, in lumina ultimelor modificari, nu mai inteleg. Am avut un credit de nevoi personale in franci elvetieni, garantat cu ... (vezi toată discuția)