avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL EXPORT ANGAJATOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL EXPORT ANGAJATOR

Buna ziua,
Am rugamintea de a ma ajuta sa transmit baza de date din REVISAL pe email , nu reusteste persoana careia ii transmit sa deschida folderul respectiv, Va rog sa ma ajutati cu pasii de urmat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aldorin , utilizator 14:53, 18 Iunie 2016
Pentru transmiterea bazei de date pe email , pasii ar fi urmatorii:
1. din programul REVISAL - Instrumente - Salvare baza de date . Se selecteaza locatia in care se doreste salvarea bazei de date si se apasa butonul OK.

2. arhivarea folderului generat deoperatiunea de la pct.1

3. transmiterea fisierului arhivat pe email

4. dupa receptionarea email-ului cu fisierul atasat, se downloadeaza salvandu-l intr-o locatie din calculator, se dezarhiveaza fisierul si apoi se restaureaza baza de baza pe PC.
Acesti pasi i-am urmat si imi zice ca angajatorul nu este valid si nu preia nimic.
Lucrez in programul ITM-ului.
Multumesc
Baza de date contine cel putin un salariat si un c.i.m.?
Da, foarte multi , peste 100 salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)
Probleme cu preluarea bazei de date revisal modimpex modimpex buna seara! am urmatoarea problema cu care as dori sa ma ajutati: am preluat contabilitatea unei asociatii de formare profesionala de la vechea firma de ... (vezi toată discuția)
Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)