avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... situatie scolara neincheiata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

situatie scolara neincheiata

Buna ziua? Copilul meu este in clasa a2a,la sfarsitul semestrului 1 ni s-a comunicat ca nu trebuie sa predam manualele primite de la minister,iar acum la sfarsit de an ni se cer acele manuale altfel nu ii incheie situatia scolara copilului.Mi sa spus ca trebuie sa le cumpar de la librarie.Nu am banii necesari.Au acest drept?

Alte discuții în legătură

Buna seara! elevii cu situatii neincheiate la sfarsitul anului, ... Manuelutza Manuelutza Buna seara! Elevii cu situatii neincheiate la sfarsitul anului, intra in categoria celor amanati anual, din ROFUIP? (vezi toată discuția)
Renovarea claselor unei scoli gm_ignat gm_ignat Buna ziua, As dori sa stiu unde pot depune memoriu/plangere/sesizare legata de renovarea claselor. Situatia este in felul urmator: am o fetita care a ... (vezi toată discuția)
Contestarea scaderii notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA La sfarsitul anului scolar, fiicei mele, eleva in clasa a XI - a i s-a scazut nota la purtare pe semestrul la 7. Am facut o cerere la directorul liceului in ... (vezi toată discuția)