avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dare in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dare in plata

Buna ziua!

As dori sa dau casa in plata si nu sunt in tara ,precizez ca eu am un credit ipotecar la care eu sunt titular si sotia codebitor!
Locuim in strainatate si nu stiu cum as putea proceda mai exact ,daca pot imputernici pe cineva din tara sa poata face aceasta dare in plata in locul nostru,deoarece nu pot sta in tara mai mult de o saptamana ,in speta un avocat sau ceva de genul acesta?
Astept raspunsurile dumneavoastra!
Multumesc!
Se poate.
Luati legatura cu un avocat care sa va faca si sa va transmita notificarea de dare in plata a imobilului. Puteti sa va prezentati numai la data stabilita la notariat pentru intocmirea actelor. Daca nu va puteti prezenta nici atunci, faceti o procura speciala in acest sens

Da, puteti.
Va trebui sa luati legatura cu un avocat care sa va formuleze si semneze cererea si eventual sa va reprezinte, avand in vedere ca nu sunteti in tara.

Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor solidar si garant ipotecar Marin1 Marin1 Buna ziua, As dori sa am informatii mai detaliate privind urmatoarea situatie: sunt casatorit, am aplicat impreuna cu sotia pentru un credit imobiliar. Eu ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecat/divort MariusMK MariusMK Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: eu si sotia mea am luat in anul 2007 in timpul casniciei un credit ipotecar in ... (vezi toată discuția)
Dare in plata - procura Nela2002 Nela2002 Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de procura pentru a mandata/imputernici o alta persona sa ma reprezinte in toate aspectele ce tin de procedura de dare ... (vezi toată discuția)