avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuieli cu ob. de inv.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuieli cu ob. de inv.

Buna seara. Va rog ,ajutati-ma cu o explicatie in urmat. problema:
-cum trbuiesc privite chelt cu ob. de inv.in situatia in care avem o imobilizare in curs (deci nu s-a facut receptia),dar am produs venituri pe locatia respectiva. In sit. data putem inreg. in totalitate chelt. cu ob. de inv.? Mentionez ca firma este platit. de Pr.si ,deocamdata val . venit. nu depaseste val. chelt. cu ob. de inv. Cum procedez pt. a nu avea probleme fiscale? Va multumesc mult pt. amabilitatea si profesionalismul Dv. O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:49, 21 Iunie 2016
Recunoaște-ți cheltuiala cu obiecte de inventar, raportați pierderi, iar fiscul va aștepta să reveniți pe profit (până la 5-7 ani), să recuperați pierderea și apoi să cotribuiți cu impozit...

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloc fix / ob. de inventar, receptie cladire niko 94 niko 94 1. Am o factura pe care scrie mobilier birou, val totala 2000 lei,pret unitar 1680,67 lei Ca sa fie mijl fix trebuie sa aiba val 1800 lei, dar banuiesc ca ... (vezi toată discuția)
Inregistrare rate leasing auto sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua. Va rog ajutati-ma in urmat. probleme: -Cum procedez daca un II (intr. individ.)incheie un contract de lesing,plateste ratele aferente 2 luni,dupa ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare mmanu mmanu cum inregistrez un contract de sponsorizare : se sponsorizeaza cu un calculator, achizitionat de societate in 2007 si inregistrat ca obiect de inventar deci ... (vezi toată discuția)