avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcul impozit pe cladire persoana fizica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcul impozit pe cladire persoana fizica

CLADIRE APARTINAND UNEI INTREPRINDERI INDIVIDUALE CONSTRUITA CU FONDURI EUROPENE IN ANUL 2015 , 394.000 LEI, VALOAREA FINALA A CONSTRUCTIEI, consiliul local a stabilit cota 1,3%
cum fac calculul ? avand in vedere ca II, PFA, nu dobandesc personalitate juridica prin inregistrare in Registrul Comertului trebuie sa-l tratez ca pe o persoana fizica
Desi autorizatia de constructie este pe II, el declara ca locuieste in 2 camere, cum le delimitez? In baza a ce?
Ar mai fi varianta Raportului de reevaluare, dar daca abia a facut constructia, poate reevalua cladirea? ar putea sa scada valoarea in Raport?#-o
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:58, 22 Iunie 2016
Este clădire nerezidențială și calculul se face potrivit art.458 din codul fiscal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozit cladire nerezidentiala Negoita Daniela Negoita Daniela In anul 2015 am achiziționat impreună cu soțul meu o hală industrială pe care am inregistrat o imediat la fisc pentru impunere clădire și teren .Nu am ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri agricole Da. Dani Da. Dani Pentru clădirile nerezidentiale proprietatea unei întreprinderi individuala se face reevaluare o data la 3 sau 5 ani? (vezi toată discuția)
Impozitare imobil nuti_m nuti_m Buna ziua, In urma partajului, am dobandit o cladire industriala cu destinatia hala de productie. Aceasta cladire, pe timpul casniciei a constituit bun ... (vezi toată discuția)