avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa panou publicitar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa panou publicitar

Buna ziua,

Pe terenul proprietate personala am amplasat un anou publicitar. Intrebarea mea este daca trebuie sa platesc taxa aferenta acestui panou la bugetul local.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 18:20, 21 Iunie 2016
Da.
Taxa pentru afisaj in scop de reclama si publicitate se calculeaza anual, prin inmultirea numarului de mp. sau fractiuni de mp. a suprafetei afisajului cu suma stabilita de consiliul local.
deci sa inteleg ca indiferent daca panoul este amplasat pe domeniul public sau privat aceasta taxa trebuie achitata.

Multumesc!
DA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa de reclama-afisaj mariaindre mariaindre va rog sa-mi spuneti daca taxa de reclama-afisaj trebuie platita la primaria de zona in conditiile in care afisajul nu ocupa domeniul public ci pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Tabla/inscriptie cu numele firmei pe cladire buliway buliway Buna ziua! Recent mi-am deschis un punct de lucru, si lucrez in domeniul IT, mai exact creare pagini web si promovari online. Inchiriez biroul de la o ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru banner madav1981 madav1981 vreau sa pun un banner publicitar in interiorul unei terase de apartament(terasa nu e inchisa cu geam). trebuie platite taxe pentru bannerul respectiv? (vezi toată discuția)