avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamant

Buna ziua! Am absolvit Liceul pedagogic in 2002 , după care am urmat Facultatea de litere din cadrul Universității de Vest,Timișoara. Îmi spuneti, va rog, daca o sa lucrez ca si educatoare, îmi este recunoscuta facultatea ca sa fiu încadrata cu studii superioare sau sunt obligată sa urmez facultatea de științele educației? Sau ce alta soluție as avea dacă nu îmi este recunoscuta facultatea de litere(absolvita in 2007) in afara facultății de științele educației? Exista ceva cursuri ce echivalează sau master? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Vreau sa fiu educatoare, ce pot studia? rox_ann07 rox_ann07 mi-as dori foarte mult sa fiu educatoare dar nu stiu ce studii imi sunt necesare....eu am terminat facultatea de management iar anul acesta termin masterul in ... (vezi toată discuția)
Pe ce functie pot fi angajat dupa ce am terminat masterul ccdcla ccdcla ABSOLVENT AL FACULTATII DE SILVICULTURA IN 2007 AL “UNIVERSIITATII STEFAN CEL MARE SUCEAVA” SI A CURSURILOR DE MASTERAT CU SPECIALIZAREA ... (vezi toată discuția)
Studii postuniversitare lilinik lilinik Buna seara. Am mai scris pe forum despre o problema: sunt pedagog IA cu studii medii, iar pentru a fi incadrata cu studii superioare imi trebuie o facultate in ... (vezi toată discuția)