avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa fiu educatoare, ce pot studia?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa fiu educatoare, ce pot studia?

mi-as dori foarte mult sa fiu educatoare dar nu stiu ce studii imi sunt necesare....eu am terminat facultatea de management iar anul acesta termin masterul in resurse umane...stiu ca nu are nici o legatura dar ce cursuri ar trebui sa mai urmez?
Cel mai recent răspuns: Cocollino , utilizator 13:24, 19 Aprilie 2010
ar trebui sa urmati o specializare in domeniul stiintelor comunicarii
Ca sa ajungi educatoare trebuie sa urmezi facultatea de Stiinte ale Educatiei-specialitatea PIPP,adica Pedagogia invatamantului primar si prescolar-3 ani,dupa care poti face un master daca doresti...
Liceul pedagogic sau colegiul universitar pedagogic sau a unei şcoli echivalente liceului pedagogic sunt studii necesare pentru ocuparea unui post de educatoare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
freeelis a scris:

Liceul pedagogic sau colegiul universitar pedagogic sau a unei şcoli echivalente liceului pedagogic sunt studii necesare pentru ocuparea unui post de educatoare.

ea a terminat deja liceul... si cu colegiul pedagogic ajungi doar institutor I,insa nu mai exista colegii pedagogice ci Stiinte ale Educatiei....deci e nevoie sa studieze o facultate cu specializarea de educator...Si inca ceva cu liceul pedagogic nu mai ajungi in invatamant,va spun din proprie experienta...
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
Dahrma, utilizator
o facultate sau doar un curs?

Alte discuții în legătură

Institutor sau profesor invatamant primar BMC BMC Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul pentru problema urmatoare: Studiile mele sunt: liceu teoretic + colegiu universitar institutori ( lb. franceza) - ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant dalia nicoleta dalia nicoleta lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa apoi am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii rhr rhr Buna dimineata! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Sunt absolvent de colegiu universitar pedagogic cu durata de 3 ani, specializarea institutor. In ... (vezi toată discuția)