avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa fiu educatoare, ce pot studia?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa fiu educatoare, ce pot studia?

mi-as dori foarte mult sa fiu educatoare dar nu stiu ce studii imi sunt necesare....eu am terminat facultatea de management iar anul acesta termin masterul in resurse umane...stiu ca nu are nici o legatura dar ce cursuri ar trebui sa mai urmez?
Cel mai recent răspuns: Cocollino , utilizator 13:24, 19 Aprilie 2010
Imi cer scuze, dar nu stiu cati ani ani..Insa poti deveni educatoare , urmand cursurile Liceului Pedagogic. Daca n-ai urmat acest liceu , exista un colegiu de 3 ani, invatamant de scurta durata..pe care il poti urma pt specializarea educatoare si care iti da titulatura de istitutor, adica un fel de profesor cu studii superioare de scurta durata (cam cum erau pe vremuri studiile pt subingineri).
Mai nou insa, cf noilor propuneri, se pare ca nici educatoarele si nici invatatoarele nu vor mai exista fara studii superioare, asa ca...it's your choise...
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutor sau profesor invatamant primar BMC BMC Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul pentru problema urmatoare: Studiile mele sunt: liceu teoretic + colegiu universitar institutori ( lb. franceza) - ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant dalia nicoleta dalia nicoleta lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa apoi am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii rhr rhr Buna dimineata! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Sunt absolvent de colegiu universitar pedagogic cu durata de 3 ani, specializarea institutor. In ... (vezi toată discuția)