avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare studii

Buna dimineata!
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Sunt absolvent de colegiu universitar pedagogic cu durata de 3 ani, specializarea institutor. In prezent am studiile echivalate, cf OMENCS 5553/ 2011, prin care mi se echivaleaza studiile universitare de scurta durata , cu ciclul I de studii universitare de licenta in domeniul ,, stiinte ale educatiei'', specializarea ,, pedagogia invatamantului primar si prescolar'' . Sunt incadrata si salarizata ca profesor invatamant primar. Pe baza acestei echivalari am dreptul sa ma inscriu la master?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 30 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa va inscrieti la master.
Ce pot face in cazul in care mi se refuza inscrierea?

Cornel Vasile a scris:

Aveti dreptul sa va inscrieti la master.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie sesizatia Ministerul Educatiei sau conducererea ierarhic superior Facultatii in cauza, fie promovati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Incadrare ca profesor in invatamantul prescolar instil instil Buna ziua , va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de incadrarea ca profesor in invatamantul prescolar. Precizez ca am obtinut in anul 2002 diploma de ... (vezi toată discuția)