avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita credit din 2007
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita credit din 2007

Buna ziua
imi spuneti va rog dupa cit timp se prescrie un credit de nevoi personale de 1700 euro, luat pe 10 ani luat in 2007 si platit doar 2-3 rate am primit multe plicuri de la o firma de recuperari tot felu de somati, amenintari etc nu am locuinta pe numele meu nu masina ,masina e pe numele sotiei daca e pe numele sotiei se poate executa silit e cumparata de sotie inainte de casatorie..daca imi vor pune poprire pe salariu 1/3 la un salariu de 1500 net +tichete de masa ce valoare poate sa imi ia din acest net.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum scap de masina? zoltoreanu_paul zoltoreanu_paul am credit de nevoi personale si nu vreau sa l mai platesc .(prefer sa mi puna poprire pe salariu ) insa am masina pe numele meu si nu vreau sa o execute ... (vezi toată discuția)
Datorii la banci, executori si recuperatori. ContSters131770 ContSters131770 Buna. In anul 2007 am facut doua credite de nevoi personale la doua banci diferite. Aveam niste necazuri in familie si am avut nevoie de bani. Am platit ... (vezi toată discuția)
Datorii banci nedeleaanca nedeleaanca Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine va rog. Sotul meu are un credit din 2006 si pana acum am platit la zi dar de vreo 2 luni suntem in urma cu plata. ... (vezi toată discuția)