avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Referitor la cec-urile cu dobinda si cistiguri in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Referitor la cec-urile cu dobinda si cistiguri in autoturisme

In anii dinainte de revolutie la cec se emiteau librete cu dobinda si cistiguri in autoturisme cu valoare fixa de 5000 lei. Am inteles ca respectivele sume depuse pe astfel de carnete cec se vor recalcula si se vor restitui celor in drept. Cum se procedeaza?

Alte discuții în legătură

Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
C.e.c dantronik dantronik buna ziua.mama mea a gasit prin casa dupa o renovare un libret cec cu valoare de' 5000 lei cu dobinba si cistiguri in autoturisme,.(1982).inteleg ca este o ... (vezi toată discuția)
Recuperari sume de pe cec-uri oprita oprita Bun a ziua Sunt posesorul a 2 librete CEC cu depuneri pe termen, 2 librete CEC cu dobinda si cistiguri si un libret CEC cu dobinda, a unor rude apropiate ... (vezi toată discuția)