avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... c.e.c
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

c.e.c

buna ziua.mama mea a gasit prin casa dupa o renovare un libret cec cu valoare de' 5000 lei cu dobinba si cistiguri in autoturisme,.(1982).inteleg ca este o o.u.g din 2016 care permite dobindirea de despagubiri de pe acest fel de librete cec. intrebarea este acest fel de libret intra sub incidenta hotaririi sau doar cec cu banii depusi atunci de 70000.?ce ar fi de facut/?

Alte discuții în legătură

Referitor la cec-urile cu dobinda si cistiguri in autoturisme FLORY1962 FLORY1962 In anii dinainte de revolutie la cec se emiteau librete cu dobinda si cistiguri in autoturisme cu valoare fixa de 5000 lei. Am inteles ca respectivele sume ... (vezi toată discuția)
Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)