avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PROCES VERBAL CNADR ROVINIETA - ACUM 6 LUNI
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PROCES VERBAL CNADR ROVINIETA - ACUM 6 LUNI

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca pot sa fac contestatie mai exact
pe data de 12.12.2015 am circulat pe drumurile nationale fara a detine ROVINIETA si din pacate acuma a fost trimis procesul verbal de constatare a amenzii respectiv emis in data de 07.06.2016 si am intrat in posesia acestuia astazi 24.06.2016,
Daca nu se poate face contestatie exista un paragraf care specifica faptul ca pot sa platesc in termen de 48 de ore de la data comunicarii procesului verbal,
Ma puteti ajuta cu sfat sau cum ar trebui sa procedez,
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2016
dorinstan, utilizator

Alte discuții în legătură

Sanctiune contraventionala lipsa rovinieta, semnatura olografa scanata seti seti Am primit la posta in data de 24.09.2015 un proces verbal redactat electronic, emis de CNADNR si intocmit in data de 14.09.2015, pentru faptul ca am circulat ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta ispasdina ispasdina Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru ca in momentul acela nu aveam rovinieta. Acest PVCC mai are si o instiintare de plata care zice ... (vezi toată discuția)
Amenda multipla pentru lipsa rovinieta iulia_ iulia_ Am primit in luna mai a.c. o instiintare de plata unei amenzi contraventionale cu privire la o contraventie la art 8 alin 1 din OG 15/2002 privind aplicarea ... (vezi toată discuția)