buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei reale probleme aparuta dintr-o eroare,Pe scurt,reprezint o societate X cu sediul in sect,3 si un CUI (RO) nemodificat de la infiintarea societatii.In anul 2011 am achizitionat o rovinieta anuala pt.un vehicul apartinand societatii cu datele trecute in certificatul de inmatriculare al acesteia,respectiv soc.X cu sediul in sect.3.Zilele trecute am primit din partea unui executor judecatoresc un nr.de 4 dosare cu poprire pe contul societatii la cererea DRDP pt,acel tarif de despagubire la care s-a renuntat inca din 2012 cu cheltuielile de executare aferente.Problema consta-n faptul ca procesele-vb.de contraventie care stau la baza acestei executari in desfasurare nu sunt ale noastre intrucat,ma repet,noi suntem soc.X cu sediul in sect.3 RO 45........iar titlurile executorii(toate)apartin socX(deci noua)dar cu sediul undeva in alt sector unde au fost si comunicate cf,docum.dosar si unde soc.noastra ar avea RO12........Intrebare;pot formula vreo actiune in instanta,am calitate procesuala in conditiile-n care doar denumirea soc.si nr,inmatriculare vehicul corespund realitatii?Cum opersc executarea silita intrucat acest domn nu doreste sa vada eroarea?Precizez ca nu este prima data cand patim asta,dar alti domni executori au inteles si de la dansii am inteles ca mai sunt astfel de cazuri datorate comunicarii eronate de date din partea politiei catre CNADNR.In consecinta,ce am de facut si cum pot deschide eventual 4 actiuni de anulare a unor pr-vb de contrav.care nu-mi apartin si care nu au fost comunicate niciodata?Care sunt competentele unui BEJ si cum poate el da curs unui astfel de abuz si prejudiciu de imagine?Multumesc muuuult!
Trebuie facute 4 contestatii la executare si daca doriti si suspendarea executarii silite pana la solutionarea definitiva a contestatiilor puteti depune si cerere de suspendare a executarii silite, cu mentiunea ca in cazul suspendarii se achita o cautiune care poate varoia ca si cuantum.
Executare silita
costel_57
Buna ziua,
Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)