avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cablu electric al vecinului trece peste proprietatea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cablu electric al vecinului trece peste proprietatea mea

Buna ziua,

Am cumparat un teren,stalpul de electricitate este in fata proprietatii mele, vecinul de langa mine este bransat la curent de la acest stalp iar cablul ce il alimenteaza cu curent electric traverseaza proprietatea mea exact prin zona in care eu doresc sa amplasez o cladire p+2.Ce sfat i-mi dati, ca vecinul sa-si mute cablul electric de pe peoprietatea mea.

Va multumesc anticipat

Buna ziua,
Il notificati pe proprietar sa-si mute cablul pe o parte a terenului, astfel incat sa nu va afecteze pe dvs.
In caz de refuz, va trebui sa va judecati cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indepartare cabluri electrice aeriene care traverseaza proprietatea cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoara situatie: un cablu aerian de curent face legatura intre stalpul din fata portii mele si vecinii din dreapta brazdand ... (vezi toată discuția)
Bransament electric indoielnic AndreiL19 AndreiL19 Buna ziua. Proprietatea X este bransata legal si alimenteaza Proprietatea Y in urma unei conventii verbale intre proprietari. Cablul pleaca dintr-un contor ... (vezi toată discuția)
Cabluri electrica pe teren proprietate EuFlorentin EuFlorentin Pentru avizul electrica de a-mi construi o casa trebuie sa mut un cablu de 0,4 kw ce alimenteaza un vecin si care-mi traverseaza terenul ilegal.Am fost in ... (vezi toată discuția)