avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ANAF decizie pt plata CASS pe 2012!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ANAF decizie pt plata CASS pe 2012!

Am primit de la ANAF o decizie pt plata CASS pe 2012 referitoare la dobinzile din banci pt salariile obtinute in Rusia. Mentionez ca in 2012 am lucrat in Rusia cu contract individual pt o firma din UK, asigurat medical de catre angajator si cu toate taxele platite in Rusia.
In Romania am platit CASS pe 2012 la venitul minim brut pe economie, la fel si la casa de pensii cotizatia.
Mai trebuie sa platesc in plus la CASS pe 2012 o suma aditionala pt dobinzile la salariile tinute in banci, salarii taxate in Rusia???? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Taxa cass din venituri dobanzi bancare daniflor daniflor Buna ziua. Daca am incasat o dobinda la un cont de economii, in valoare de 319,32 si am luat practic doar 268,32 dupa ce banca mi-a oprit impozitul de 16% ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa.profitabila sau non profitabila. marian201428 marian201428 Vreau sa imi deschid un PFA si la inceput (9 luni) o sa am doar un venit de doar 250-300 de lei lunar.Imi ajung sa platesc toate taxele catre stat(casa ... (vezi toată discuția)