avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator nou

Ce documente se intocmesc la schimbarea unui administrator ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: 109-nord , utilizator 22:57, 23 Iulie 2016
Dati niste amanunte, ca altfel va raspundem:
- un contract.
Ne intereseaza procedura de predare-primire documente, arhiva. Exista un model de P.V., un termen limita ? Multumim !
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2016
109-nord, utilizator
Arhiva nu se preda deoarece administratorul nu detine niciun document al asociatiei.

El trebuie sa predea:
- banii pe care ii are in casa
- extrasul de cont bancar la zi
- stampila personala de administrator (daca are asa ceva)
- toate registrele pe care le are in custodie pentru a opera in ele, daca le tine acasa la el.
- cheile de la diferite incaperi, avizier etc.
- unelte si instrumente ale asociatiei pe care le are in custodie si de care se folosea pentru activitatea curenta.
- situatia financiara la zi - incasari, plati facturi, alte cheltuieli administrative si de reparatii
- tokenul pentru semnatura electronica pana cand aceasta se revoca (daca e cazul)
- parola de intrare in REVISAL la ITM (daca sunt CIM-uri in asociatie) ....
Va multumesc. Deci nu se face un proces verbal predare-primire, sau un opis cu ce se preda semnat si stampilat foaie cu foaie, intre administrator si oricare persoana care primeste toate aceste documente. Probabil ca asa era pe vremuri. Va multumesc inca o data. Cu stima.
Ba se face proces-verbal cu tot ce preda.
Altfel cum se poate dovedi ce s-a primit sau ce s-a predat?

Alte discuții în legătură

Documente ONU EMIL ONU EMIL Am instrainat un S.R.L unei persoane cu domiciliul intr-o alta localitate.In P.V.am predat contabilitatea si stampila 2.Facturile,chitantele si stampila 1 au ... (vezi toată discuția)
Preluare/predare casierie lukian lukian Buna ziua! Mama mea a intrat intr-o incurcatura cu o asociatie de locatari din Mun. Curtea de Arges ! Administratora ( prietena de familie ) a predat mamei ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator/asociat srl dploiesti dploiesti Va rog sa-mi spuneti daca predarea tuturor actelor, inclusiv cele contabile, intre vechiul administrator/ asociat si noul administrator/asociat este valabila ... (vezi toată discuția)