avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Firme din UE (Romania - UK) sistem Drop-shipping. ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Firme din UE (Romania - UK) sistem Drop-shipping. Livrare produse in tara de achizitie

Buna ziua,

am intampinat urmatoarea situatie. Suntem o firma din Romania platitioare de TVA si colaboram cu o firma din Anglia, la fel platitioare de TVA. Este vorba de un magazin online care comercializeaza produse fizice (seminee electrice).

Firma din Romania (noi) va cumpara seminee electrice de la firma din Anglia care trebuie livrate tot la clientii din Anglia. Aici intervine si problema. Firma din Romania nu poate cumpara fara TVA fara ca produsul sa paraseasca tara de achizitie (Anglia).

Avem nevoie de un sfat, cum am putea face ca clientul Englez sa plateasca produsul firmei din Romania iar firma din Anglia sa trimita produsul clientului.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Tva in regim dropshipping pentru romania StefanRad StefanRad Buna ziua! Detin o firma neplatitoare TVA si as dori sa fac dropshipping direct din china in Romania si am cateva nelamuriri in privinta platii TVA-ului pentru ... (vezi toată discuția)
Tva la livrari din shop online internationale tarik tarik ma gandesc si eu sa fac o comanda de niste produse dintr-un magazin online din Anglia. si vreau sa stiu daca atunci cand imi este livrat coletul va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar vanzari online mihaiv2 mihaiv2 Buna ziua, Am o situatie cel putin interesanta, astfel ca voi fi chiar placut impresionat sa gasim impreuna o solutie. Situatia este urmatoarea: Firma ... (vezi toată discuția)