am parasit locul de munca acum 6 luni si in contrapartida ca a plecat gasca cu oua de aur primesc mesaje ca sunt hoata dar nepedepsita de lege...are datorii la mine personale si am inteles jocul ca nu mi-ar da banii,trebuie sa-mi de salariul pe doua luni si nu mi-ar da...dar pana cand?ultimul sms e curat-murdar ca vocabular folosind expresii urate pt sarcina pe care o duc ca orice femeie si chiar pt o afectiune cardiaca pe care o am.ce as putea sa fac?ce masuri sa iau? un astfel de individ care nu are respect se pare nici pt o viata ce urmeaza sa apara prin urmare dupa mine nici fata de femeia care l- a adus pe lume nu merita atentie dar devine deranjant chiar daca il ignori.daca il scutur cu cateva lucruri din propria afacere si care pot fi verificate gresesc prea mult sau sa apelez la un avocat?ultimul inventar a fost la 31 dec2008 pe care ulterior l-am predat la tva cand firma a cerut restituire si a fost ok,in ianuarie,in feb si in martie am plecat 3 persoane de specialitate eu fiind omul cu autorizatia si nu avrut sa ma mai vada si inventar a facut la 40 de zile dupa plecarea mea iar acum am delapidat "peste 100000E".cum pot demonstra contrariul pt ca aceasta situatie este suparatoare iar eu recunosc sunt orgolioasa si nu vreau sa fiu manjita de un nimeni.am fost angajate 19 persoane program non-stop dar am fost echipa si asta e mizerie.ce sfat imi dati?
Incercati o concretizare si o sistematizare a prezentarii situatiei.Intradevar situatia mentionata denota carente ,respectiv fara sa respectam DEX dovada concreta de" nesimtire"Avand in vedere situatia dvs actuala,pentru a va lasigura o perioda linistita,se impune contactarea unui avocat care sa analizeze,aspectele ,si in eventualitatea existentei probelor sa purceada la masurile necesare impotriva fostului angajator.Nu va revine dvs in principal obligativitatea demonstrariii ca nu a-ti delapidat suma ,obligatia revine aceluia care va acuza. Mai ales ca precizati existenta si a altor persoane ,este de preferat sa realizati front comun,sa demarati contactare avocat care sa analizeze optiunile .Succes,sanatate si nastere usoara
iertati-ma dar n-am inteles nimic din ce ati prezentat fiti putin mai coerenta in explicatii adica nu sariti de la o idee la alta fara sa faceti legatura, ca sa va pot ajuta cu un sfat.
In primul rand aveti grija de sanatatea dvs.si a micutului ce se va naste.
Pastrati inregistrarile cu insultele aduse de angajatorul dvs.,iar daca exista si pentru ceilalti fosti angajati,rugati-i sa le pastreze si ei.
Angajati un aparator pentrua va da consultanta autorizata si profesionista.
lucrez 7 ani intr-o firma functie conducere decid ca vreau sa plecin feb2009.patronul nuvrea inventar la plecare dar preaviz 30 zile da dar sa nu merg la firma.inventar facut la 31 dec 2008 ca in fiecare an ok intre calculatoare stocuri si contabilitat.mi-a comunicat ca in aprilie a facut inventar si l-am delapidat 100000E evident prin sms in mai 2009 si continua sa-mi tulbure linistea cu astfel de mizerii.ce trebuie sa fac sa inceteze si cum pot demonstra contrariul.in momentul in care mi-a interzis accesul in sediu am anuntat institutiile fata de care aveam obligatii profesionale in calitate de reprezentant legal(ministerul sanatatii casa de asigurari).a fost furios ca plec si cand am anuntat mi-a interzis sa intru in sediu dar inventar a facut dupa 40 de zile din spusele lui.nu vreau ca cineva sa ma discrediteze inutil.ce pot sa fac?sa cer expertiza contabila?sa angajez avocat?traiesc intr-o comunitate restransa cu sot medic intr-un spital iar oamenii ne cunosc chiar noi le-am spus ce se intampla pt ca ne simtim umiliti injositi calcati in picioare iar prietenii ne sustin moral dar e demnitatea noastra...
Va rog ajutati-ma!
laremi
Am lucrat la un patron care a depus, pe 06.02.2006, o reclamatie la sectia de politie pe motiv ca cele 11 salariate i-au furat suma de 1.5miliarde lei intr-o ... (vezi toată discuția)