avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Competente necesare desfasurarii activitatilor conform ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Competente necesare desfasurarii activitatilor conform CAEN 2370 - Tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei

Sunt titularul unei intreprinderi individuale cu cod CAEN 2370- Tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei.
Pentru a desfasura o activitate conform codului CAEN 2370 (si nu numai, ma refer in general la activitati care presupun operarea unor utilaje - sudura, taiat piatra, utilaje pentru ambalaje de carton), cum aflu care sunt avizele, autorizatiile, competentele profesionale (atestate, diplome?), s.a., necesare ?

Intentia mea este de a depune un proiect pe fonduri europene si vreau sa stiu inca din aceasta faza daca pot desfasura aceste activitati si ce costuri ar presupune alinierea cu legislatia in vigoare.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Modificare salariuliu minim brut in constructii ionela11 ionela11 Buna ziua, Am citi ca s-a modificat de la 01.01.2019 si salariul minim brut in constructii...3000 de lei si au scazut contributiile. E doar pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pe economie in constructii anisoara.stanica anisoara.stanica Cine anume ar trebui sa mareasca minimul pe economie , in domeniul constructiilor? (vezi toată discuția)
Ref. impozit minim ContSters73517 ContSters73517 Exista o lista unde sunt publicate coduri caen \"neplatitoare\" de impozit minim??? 2370- plateste in continuare sau nu?#-o (vezi toată discuția)