avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contracte de case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contracte de case

Suntem pe punctul de a face un contract cu persoana care ma crescut. Nu sunt adoptata doar ma crescut. Ea dorește sa ma treacă Jumi-juma pe contractul de la casa. Eu as opta ptr vânzare -cumpărare cu uzu -fruct viager.
Spune-ti se poate sa mă treacă pe contact iar pt partea ei sa facă uzu fruct viager altei Persone?
Si ma mai interesează o problema: in cazul in care aceasta doamna face uzu fruct viager pe numele meu iar eu decedez înaintea ei....se anulează uzu fruct si ii rămâne tot ei imobilul . Eu stiu ca uzu fruct viager...intri in drepturi după decesul persoanei care a făcut contractul de vânzare -cumpărare cu uzu viager

Alte discuții în legătură

Despre uzufuctul viager si decesul nudului proprietar nasobraznic1979 nasobraznic1979 Buna ziua. O doamna doreste sa faca contract de vanzare_cumparare cu uzu fuct viager. O intrebare ce se intampla cu contractul daca persoana aceea decedeaza ... (vezi toată discuția)
Contract de case nasobraznic1979 nasobraznic1979 Buna ziua. Am fost crescuta de o doamna . Aceasta doamna nu are copii naturali , este nemaritata. Ea nu are venit. Eu am cumparat casa..si acum vrem sa facem ... (vezi toată discuția)
Contract imobil - sfat nasobraznic nasobraznic Am fost crescuta de un cuplu care au locuit in concubinaj.El ( tata) ma adoptat dar nu si ea ( care nu in acte mi_a devenit mama). Tati a murit si am ramas ... (vezi toată discuția)