avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... escrocherie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

escrocherie imobiliara

buna ziua. as dori sa aflu ce sanse de castig as avea in instanta cu urmatorul caz:
in anul 2007 am cazut de acord cu matusa sotului meu, pe vremea aceea eram logoditi, sa achizitionam o casa la rosu, curte comuna cu a lor, de 30 metrii patrati fara tavan, sau orice imbunatatire, fara geamuri, usa, etc. doar niste pereti ridicati si un acoperis la suma de 20000 euro. . Sotul a investit in casa aproximativ 35000 ron si a facut un credit de nevoi personale pe 10 ani pentru a face matusa actele (i-am dat in mana 23000 ron). Dupa ce am facut casa au inceput scandaluri in curte cu amenintari, injurii ca nu ne mai vor in curte. dar nici banii nu ni vor mai da. acum vrem sa plecam. exista sansa sa recuperam ceva din investitie?
mentionez faptul ca avem chitante cu materialele de constructie achizitionate.
Da, exista sanse, avand in vedere ca aveti acele chitante pastrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de lemn la rosu executata defectuos cryboss cryboss in primavara lui 2014 eram in trecere prin jud.Alba si am vazut o casa construita la rosu din lemn,am luat nr de telefon ,am sunat si m-am intalnit cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara - casa la rosu executat defectuos, despagubiri cryboss cryboss in primavara lui 2014 eram in trecere prin jud.Alba si am vazut o casa construita la rosu din lemn,am luat nr de telefon ,am sunat si m-am intalnit cu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri vedi vedi Buna ziua,va rog sa ma ajutati in probema pe care o am cu o constructie facuta in regie propie(casa de locuit) nu este finalizata dar este protejata cu un ... (vezi toată discuția)