avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Transmitere concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Transmitere concediu medical

Buna seara. concediile medicale nu se mai transmit la casa de sanatate?s a schimbat adresa? eu primesc mesaj ca mesajul nu a putut fi livrat la adresa folosita pana in prezent. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Depunerea situatiilor concediilor medicale adelanegrila adelanegrila Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. Potrivit modificarilor concediilor medicale , angajatorul are obligatia sa anunte la casa de sanatate in termen de 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Danutzza Danutzza Buna ziua.Va rog frumos am si eu o intrebare. Eu lucrez la o firma in Bucuresti, dar aveam medicul de familie in judetul Olt, in luna Decembrie pe la ... (vezi toată discuția)
Transmiterea listelor cu concediile medicale si recuperarea sumelor de la fnuass dianarusu dianarusu Buna seara, Am cateva intrebari legate de concediile medicale, transmiterea acestora si recuperarea sumelor FNUASS. Am observat ca sunt firme sau ... (vezi toată discuția)