avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarea unei sentinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarea unei sentinte

Buna ziua. Cum as putea afla motivarea unei sentinte judecatoresti? Mentionez ca nu sunt parte in dosar. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: AdiIoani , utilizator 18:23, 5 Iulie 2016
Cereți la parte sa va dea hotărârea.

Altfel nu nu puteți obține decât dacă justificați un interes legitim.
Daca nu sunteti parte in dosar nu puteti afla, doar daca se publica pe vreun site juridic.
Am inteles ca va fi publicata pe portal.just, dar nu stiu daca o pot si eu vedea sau ar trebui sa o cer de la tribunal, fie si pentru un interes legitim. In cazul in care o pot vedea "la liber", imi puteti spune categoria, domeniul unde sunt publicate motivarile? Ca am tot cautat si nu am gasit, doar sentinta pe scurt la "Dosare". Multumesc.
Sentința pe scurt e maximul ce puteți vedea, în portalul instanțelor.
Pe saitul instanței apare integral, dar e parolat, și parola o cunoaște doar partea respectivă fiindu-i comunicată de instanță, însă parola nu are voie să o divulge altor persoane, e strict secretă pentru interesul personal al justițiabilului.
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2016
Dapix, utilizator
Ptr. a vedea solutia nu motivarea accesati:[ link extern ] .

Alte discuții în legătură

Datele de pe un laptop in service, aparute pe internet athosel athosel Buna ziua, Am urmatoarea problema. Sunt web developer, am un laptop care s-a defectat, si fiind in garantie l-am dus la service. In el aveam toate ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea divulgarii parolei adresei de email a firmei persoanelor neautorizate cyan cyan O persoana din cadrul companiei a divulgat parola emailului oficial al firmei unui fost angajat care avea acces la acest email. Dupa plecarea angajatului ... (vezi toată discuția)
Sentințele sunt private sau publice? e legal să fie publicate în presă? sorein sorein Într-un proces civil s-a dat sentința la 25 oct. În portal se scrie: „Pronunţată astăzi prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin ... (vezi toată discuția)