avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recuperare diploma bac de la facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recuperare diploma bac de la facultate

Buna ziua! As dori sa-mi scot diploma de bac de la Universitatea .... si mi se spune ca pot face acest lucru, doar dupa ce achit ce nu am platit in anul II. Tin sa mentionez ca am facut un an si jumatate la ei, iar anul II nu l-am incheiat din motive financiare. Ei spun ca trebuie sa achit 15 mil (taxa neplatita pe jumatate de an, din anul II). De ce? Cum ma pot apara fara sa platesc...e aberant!
Am renuntat in anul II...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 29 Iulie 2016
Am renuntat in anul II..

In ce fel, i-ati anuntat , ati depus cerere ?
Ati citit contractul incheiat cu facultatea ?
E adevarat, nu i-am anuntat, nu am facut cerere...pur si simplu, am renuntat!
aveti un contract pe care l-ati semnat, vedeti acolo care sunt obligatiile si drepturile dvs. Mi-e teama ca sunteti bun de plata.
Multumesc! O sa caut contractul...desi mi se pare aberant!
Dacă aveți un contract cu un furnizor de telefonie sa zicem, credeți ca dacă nu mai plătiți factura la data scadenta și nu mai vb la telefon, ala înțelege ca dvs ati renunțat la contract?
Asa și aici..

Alte discuții în legătură

Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac retinuta la facultate frampolarbear frampolarbear In 2008 m-am inscris la o universitate de stat, am urmat cursurile in primul semestru, chiar am participat si in sesiune la cateva examene, am platit prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma bac Alina Pop Alina Pop Buna ziua. Anul trecut in iulie m-am înscris la concursul de admitere al unei facultăți. Am intrat pe un loc cu taxa, am plătit prima transa de 800 de lei, ... (vezi toată discuția)