avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Raportat la BC in timpul popririi
Discuție deschisă în Executare silită

Raportat la BC in timpul popririi

Detaliile sunt urmatoarele: credit neachitat, intrat in executarea silita, inceputata poprirea pe salariu, virata "treimea" din salariu lunar timp de 3 ani (36 luni), apoi negociat cu banca si inchis creditul. Problema: in primele 31 de luni de dupa ce am inceput sa virez "treimea", banca nu a mai facut raportari negative la BC, apoi, au inceput raportarile negative la BC (intarzieri mai mari de 180 de zile), pe o perioada de 5 luni, pana ce m-am inteles cu banca, fiind raportat inlcusiv pentru luna in care am incheiat intelegerea cu banca (intelegerea a fost incheiata la data de 11 noiembrie, eu figurez cu raportare la BC pe luna noiembrie pentru intarzieri mai mari de 180 zile). Am incercat sa aflu de la banca motivul raportarilor negative din acele 5 luni de zile, explicandu-le situatia intr-o sesizare facuta dupa 6 luni de la inchiderea creditului. Raspunsul a fost unul stupid sau compus de vanzatoarea de la magazinul de gogosi din colt: "pentru ca ati avut intarzieri mai mari de 180 de zile in acele luni". Cum este posibil sa fiu raportat la BC in ultimele 5 luni dintr-o perioada de 36 luni in cand treimea stabilita a fost virata lunar? Si care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite pentru ca banca sa faca astfel de raportari negative la BC? Daca eu nu mai locuiam de 2 ani de zile la adresa din buletin, iar banca nu m-a anuntat pe e-mail, prin sms sau telefonic ca voi fi raportat la BC, am sanse sa solicit stergerea acestor raportari negative?

Alte discuții în legătură

Scoatere din biroul de credit alexandrak alexandrak Buna ziua, am avut o datorie la un IFN ( Provident) mai mare de 90 de zile, datorata unui impas financiar. Am ramas doar cu un singur venit in familie si desi ... (vezi toată discuția)
Imprumut pentru studii de la banca vs. raport biroul de credit rabina rabina Buna ziua, SITUATIE: 1. Discutie de principiu cu reprezentant ING (unde am trei conturi - curent, economii si euro), pentru acordarea unui imprumut ... (vezi toată discuția)
Credit firma cand asociatii au rambursat cu intarziere creditul personal. Boanca Ana-Maria Boanca Ana-Maria Buna ziua, am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva, am o firma , suntem 2 asociati eu am 99%, sotul meu 1%, tot el este si administrator. Firma are vechime ... (vezi toată discuția)