avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare recurs prin avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare recurs prin avocat

Avand in vedere deciziile CCR, in prezent, mai este obligatoriu ca intampinarea formulata de o persoana juridica in recurs sa fie facuta prin avocat/CJ?
Am vazut ca art. 13 al. 2 este declarat neconstitutional dar nu se mentioneaza nicaieri si art. 490 al. 2.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:19, 7 Iulie 2016
Dacă știți s va apărați și sa redactatati întâmpinarea nu e problema.

Legea urmarea sa garanteze o aparare calificata însă era neconstituțional în mod evident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare la icjc cracanatu cracanatu Buna ziua Doresc un raspuns la intrebarea: este legal sa ma reprezint singur, ca simplu cetatean fara cunostinte juridice in fata judecatorilor ICJC si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Semnatura consilier juridic vs. referent , raspundere penala MichaLaa MichaLaa De curand am fost angajata ca si consilier juridic, in departamentul proceduri judciare, in cadrul unei firme private de recuperari creante. Mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Cerere de recurs depusã la instanþa superioarã. consecinþe adi_09 adi_09 Daca din eroare am depus cererea de recurs la instanta superioara, iar nu la cea care a pronuntat hotararea atacata, se va anula recursul ? (vezi toată discuția)