avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cetatean olandez, NIF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cetatean olandez, NIF

Buna ziua.

Imi puteti spune, va rog, ce documente trebuiesc ca un cetatean olandez sa obtina NIF-ul? Nu e nevoie de permis de sedere ci doar de NIF.
S-a angajat de curand in Romania si angajatorul solicita NIF-ul.

1) Persoana pe care il va impuernici pe el, ca cetatean olandez trebuie sa duca si actele casei la ANAF ? Sau este suficient ca eu, care am buletin, dar nu si acte la domicilul unde stau sa ii pot face aceasta procura?

2) Unde trebuie mers ? (locuiesc in sector 1)

3) Se plateste vreo taxa ? Dar la impozitul casei, mai departe, cel care il va lua in spatiu, va plati ceva suplimentar ?

4) In cat timp se elibereaza acest NIF ?


Multumesc !

Alte discuții în legătură

Am angajat cetateni nepalezi cu cim pe perioada nedeterminata ... YoAlle YoAlle Am angajat cetateni nepalezi cu CIM pe perioada nedeterminata . Pana reusim sa li se elibereze permisul de sedere putem obtine NIF de la ANAF chiar daca CIM ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut in olanda -ce se face in aceasta situatie??? Denisse Pop Denisse Pop Buna seara!sotul meu locuieste si lucreaza in Olanda,eu momentan sunt in Romania, si-a pierdut buletinul si pasaport nu are.ce poate face in acest caz?isi ... (vezi toată discuția)
Angajare student moldovean tyadaria tyadaria Buna seara! vreau sa angajez pe timp de vara un student in Constanta, din Republica Moldova cu permis de sedere temporara / student , domiciliul in Cta , ce ... (vezi toată discuția)