avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision administrare card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision administrare card credit

Fara a cunoaste comisioanele de emitere si administrare, am consimtit achizitionarea unui card de credit, pe care insa nu l-am ridicat inca. 1.) Nefiind in posesia lui si nebeneficiind de nici o operatie, banca este indreptatita sa-mi pretinda comisionul de administrare 2.) Daca nu a trecut decat o luna de la data emiterii cardului, sunt obligat sa achit comisionul de administrare pentru intreg anul ce urmeaza ?

Alte discuții în legătură

Modificare comision banca transilvania dragoscosmin23 dragoscosmin23 Am efectuat cu cardul de credit o serie de tranzactii pe internet, pe care banca le-a considerat transfer de bani, si nu plata pe internet. La momentul ... (vezi toată discuția)
Card bancar.taxe aberante Victor90 Victor90 Am achizitionat un card de la [editat] acum 2 ani pentru care am platit 20 ron pentru emiterea cardului (la alte banci nu era aceasta taxa ).Cei de la banca au ... (vezi toată discuția)
Card de credit dubios visirin visirin In urma cu doi ani am contactat o societate pentru a-mi executa o lucrare de modernizare a apartamentului . Inainte de aincepe lucrarile am convenit ca plata , ... (vezi toată discuția)