avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Modificare comision Banca Transilvania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Modificare comision Banca Transilvania

Am efectuat cu cardul de credit o serie de tranzactii pe internet, pe care banca le-a considerat transfer de bani, si nu plata pe internet. La momentul efectuarii platilor adica in 11.02, 14.02, 26.02 respectiv 28.02 conform extrasului de cont emis de catre banca comisionul era zero la fiecare tranzactie in parte.
Insa la momentul emiterii extrasului de cont lunar, in data de 28.02 mi-au aparut 4 tranzactii in plus pe card pe care banca le-a trecut drept comisioane pentru cele 4 tranzactii efectuate in decursul lunii.
Am intrebat la banca care este motivul pentru care am fost comisionat ulterior, ei raspunzandu-mi ca au dreptul sa faca acest lucru, conform CGA, pe care eu sunt obligat le sa cunosc (nu am decat sa le citesc pe internet- asa mi-au spus), chiar daca ei nu m-au informat in scris sau printr-un alt mijloc de comunicare cu privire la aceasta modificare a comisionarii.
Este corecta aceasta abordare a bancii?
Multumesc,
Dragos

Alte discuții în legătură

E posibil debitarea unui cont bancar fãrã înºtiinþarea sau aprobarea proprietarului? stefensoon71 stefensoon71 Bună ziua, Având cont curent (în RON) şi card de debit VISA, cu ocazia cumpărăturilor plătesc cu cardul, când e posibil. Cu ocazia unei ... (vezi toată discuția)
Comisionul bancar donya donya Buna ziua , mai am o intrebare pentru cei ce stiu.comisioanele bancare gen comision interogare,comision gest cont.,comision retragere numerar sunt deductibile? ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont banca ContSters310434 ContSters310434 Buna ziua, Am avut in urma cu 9-10 ani un card de salariu la banca (nu mai stiu cum se numea atunci). La un an dupa deschidere am inchis contul completand ... (vezi toată discuția)