avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren aferent locuinta cumparata in baza legii nr. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren aferent locuinta cumparata in baza legii nr. 112/1995

Prin hotarare definitiva instanta de apel a obligat Primarul si Prefectul sa emita ordin pentru atribuirea in proprietate NUMAI a terenului de sub constructia cumparata in baza legii nr. 112/1995.
Ce pot sa fac pentru a obtine si cota din curte care mi se cuvine?
- pot sa declar RECURS impotriva hotararii pronuntate in apel in dosar ce a avut ca obiect obligatia dev a face in baza legii nr.18/1991?
- pot sa introduc o noua actiune IN CONSTATAREA dobandirii dreptului de proprietate in virtutea legii nr. 112/1995? A castigat cineva o asemenea actiune?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Intrebare gianialex-nicoleta gianialex-nicoleta sunt al treilea proprietar al unei case cu legea 112,dar care nu s-a revendicat,va rog sa imi spuneti daca cu terenul aferent casei in suprafata de 66 mp,pe ... (vezi toată discuția)
Proprietate kiko33 kiko33 la un imobil suntem mostenitori eu , mama si frate ,in 1980 am cumparat cota parte a mamei si a fratelui.La acel timp suprafata curtii era in propritatea ... (vezi toată discuția)
Lege aplicabila pt.......teren aferent matray matray Buna ziua. Conform art.36 din Legea 18/1991,alin.(4) ..(citez)..Dispozitiile art. 23 raman valabile. Conform art.23 din Legea 18/1991, alin ... (vezi toată discuția)