avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Iesirea de pe rol de la administratia financiara in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Iesirea de pe rol de la administratia financiara in urma procesului de partaj

Buna ziua!In urma cu 2 saptamani mi s a pus poprire pe conturile curente,datorita faptului ca fosta sotie nu si a achitat taxele si impozitele pe casa,teren si masina,pe care le am avut impreuna!In urma divortului,s a infaptuit si procesul de partaj,in anul 2014,instanta hotarand ca fosta sotie sa preia casa!Doresc sa stiu daca,fosta,nu era cumva obligata sa anunte la OCPI si la Finante,sa se inscrie ca unic proprietar?!Ce rezolvare as putea gasi,caci vad ca banca blocheaza orice banut,chit ca,banuiesc,nu ar avea acest drept....sa ma lase fara mijloace de subzistenta!(stiam de o treime din salariul net,ca poate fi oprit iar diurna nu poate" intra"in poprire)...Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:12, 7 Iulie 2016
Atât dvs cât și fosta soție trebuia să declarați la direcția de impozite și taxe locale din cadrul primăriei modificarea situației patrimoniale.
Mergeți dvs la direcția de impozite și taxe locale depuneți actul de partaj pentru rectificarea rolului fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si schimbarea rolului la impozite si taxe doineamariana doineamariana Buna ziua! In urma partajului am dobandit apartamentul care anterior era pe numele meu si al fostului meu sot. Ce trebuie sa fac si ce documente imi sunt ... (vezi toată discuția)
Partaj Irina Mihaela bengescu Irina Mihaela bengescu Buna ziua ! Sunt divorțată , avem o casa făcută împreuna ,dar toate actele sunt la el .Cum pot intra in posesia actelor sau de unde pot scoate pentru a ... (vezi toată discuția)
BunĂ ziua Florinel76 Florinel76 Sunt divorțat, partajul nu este făcut iar pe timpul căsătoriei am cumpărat o casă. Fosta acum nu vrea să vindem casa, nu vrea să îi cumpăr partea ei ... (vezi toată discuția)