avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa preiau un domeniu inactiv?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa preiau un domeniu inactiv?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot prelua un domeniu .ro inactiv de la ROTLD. Posesorul
actual nu l-a folosit de cel putin 4 ani , timp in care l-am monitorizat constant. Nu exista nici date de contact. Cand am incercat acum 4 ani sa contactez ROTLD au spus ca nu pot sa imi furnizeze datele de contact intrucat sunt confidentiale. Astfel ca ma gandesc sa initiez un proces pentru a intra in posesia acestui domeniu inactiv.

Spre deosebire de actualul posesor al domeniului, eu intentionez sa-l folosesc pentru a crea o comunitate online . Ce sanse credeti ca am pentru a castiga un eventual proces ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata - domeniu de internet PDaniel234 PDaniel234 Buna seara! Ajutati-ma, va rog, cu o informatie. Detin un domeniu de internet .RO din 2011. Domeniul a fost cumparat in timp ce desfasuram relatii de ... (vezi toată discuția)
Disputa domeniu internet .ro popadrian popadrian Daca cineva a achizitionat un domeniu(nume site) pe internet dar nu mai este folosit de vreo 3 ani,am ceva sanse sa il dau in judecata si sa iau acel ... (vezi toată discuția)
Trademark online pe teritoriul romaniei cineva21 cineva21 Buna ziua, Sunt interesat in obtinerea unui trademark pe un domeniu.ro care este deja inregistrat de o firma mare din romania la rotld.ro insa nu are ... (vezi toată discuția)