avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare auto Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare auto Germania

Buna ziua
as vrea sa cumpar o masina in Germania pentru fiul meu ,ca dupa aia sa merg si in Romania cu ea. Intrebarea mea este daca se poate cu o imputernicire scrisa de mana sau trebuie sa fie autentificat la notar.Mentionez ca contractul semneaza el in Romania si imi trimite ,numai pentru conducere pana in Romania as vrea sa sttiu daca e posibil asa. Sau pot sa merg cu ea in Romania fara probleme ?Multumesc.
O zi buna

Alte discuții în legătură

Inrebare ! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto din germania pentru fundatie asaveid asaveid O fundatie doreste sa achizitioneze o masina accesibilizata pentru persoane cu dizabilitati din Germania. Cum poate legal, sa imputerniceasca o persoana care ... (vezi toată discuția)
Model de imputernicire pentru minori Skillevel Skillevel Buna seara tuturor! Sunt cetatean roman stabilit in Grmania de cateva luni si vreau sa-mi aduc sotia si copilul ( 2 ani si 8 luni) din Spania. Dar am nevoie ... (vezi toată discuția)