avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare Asistent Medical Comunitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare Asistent Medical Comunitar

Buna ziua,
as dori sa stiu, daca se poate, daca un asistent medical comunitar cu studii PL cu grad principal, angajat intr-o Unitate Administrativ Teritoiala, cu finantare de la Ministerul Sanatatii prin Directia de Sanatate Publica, se incadreaza in grila noua de salarizare conform OUG 20/2016.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Grila de salarizare in sanatate care intra in vigoare la data de 01.08.2016 marianavascan marianavascan Asistentii medicali comunitari sunt angajatii primariilor cu plata salariului prin transfer de la bugetul de stat. Avand in vedere ca de la data de 01. 08.2016 ... (vezi toată discuția)
Asistent medical comunitar popsilaghidaniela popsilaghidaniela salariul asistentului medical comunitar cu grad principal cu o vechime de 9 ani. as dori sa stiu cine ne promoveaza cu gradul principal si in baza carei grile ... (vezi toată discuția)
Salarizarea persoanelor cu studii superioare onica lucica onica lucica Buna ziua, am rugamintea de a mi se raspunde la urmatoarea intrebare:lucrez ca asistenta intr-un spital public si am absolvit facultatea de psihologie. Pot sa ... (vezi toată discuția)