avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent medical comunitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent medical comunitar

salariul asistentului medical comunitar cu grad principal cu o vechime de 9 ani. as dori sa stiu cine ne promoveaza cu gradul principal si in baza carei grile de salarizare?
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2016
popsilaghidaniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 16:17, 27 Septembrie 2016
Sunteti angajatii Primariei ,nu sunteti cuprinsi in Anexele din OUG 20/2016. Sunteti salarizati cf. Legii 284/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bugetari CatalinSA CatalinSA Buna ziua. Intrebarea este cum aflu cum mi se calculeaza salariu? Lucrez intr-o institutie publica incadrat in functie de la jumatatea lui 2013? Nu stiu ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare in sanatate care intra in vigoare la data de 01.08.2016 marianavascan marianavascan Asistentii medicali comunitari sunt angajatii primariilor cu plata salariului prin transfer de la bugetul de stat. Avand in vedere ca de la data de 01. 08.2016 ... (vezi toată discuția)
Spor vechime personal contractual septembrie 2016 monicalirca monicalirca Buna ziua Avand in vedere prevederile Art. 31. - (1) Prin excepţie de la prevederile art. 1 alin. (1), începând cu luna august 2016, personalul plătit ... (vezi toată discuția)