avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu bugetari

Buna ziua.
Intrebarea este cum aflu cum mi se calculeaza salariu? Lucrez intr-o institutie publica incadrat in functie de la jumatatea lui 2013?

Nu stiu cat este valoarea de referinta sau mai bine spus care este valoarea de referinta si coeficientii de ierarhizare (caut legea salarizarii inainte de 2013?).

Din cate stiu ca sa aflu salariul de baza se inmulteste coeficientul de ierarhizare cu valoarea de referinta .

Conform carei legi sau ordonanta de urgenta?

Multumesc!


Cel mai recent răspuns: CatalinSA , utilizator 14:22, 29 Septembrie 2016
Sunteti personal contractual sau functionar public ? Ce sector bugetar,administratie publica ?
Oricum,ca un raspuns general valabil,legea dupa care face salarizarea este Legea 284/2010 actualizata ,nu se aplica si nu s-a aplicat calculul salarial pornind de la valoarea de referinta (600lei)si de la coeficientii de ierarhizare!
Personal contractual. Sectorul este in Sanatate
Daca faceti parte din categoria personal medical incadrat intr-un spital clinic,/alt tip de spital, alt personal cu pregatire superioara de specialitate (biolog,biochimist,chimist,fizician etc) sunteti salarizat in cf cu noua grila din OUG20/2016.Daca desfasurati activitate administrativa sau lucrati intr-un dispensar scolar,asistenta comunitara,nu sunteti cuprinsa in grila si salariile au fost stabilite in cf cu Lg 284/2010 actualizata. Reveniti cu precizari privind functia,pregatire,grad , .locul de munca,vechime daca doriti un raspuns cat mai concret...
Sunt membru TESA. Analist I, Institutul National de Sanatate Publica. Cred ca sunt trecut in primul grad, pentru ca nu am vechime mai mare de 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este legea salatrizarii personalului din institutiile de cultura nelustirb nelustirb care este legea care se aplica pentru salarizarea personalului dibn institutiile de cultura la momentul actual si grilele dupa care se stabilesc salariile dar ... (vezi toată discuția)
Verificare calcul salariu rodyv rodyv Cu cca 1 an in urma am schimbat locul de munca. Incadrarea pe functie publica de executie s-a facut cu un coeficient de ierarhizare de 3,52 rezultand un ... (vezi toată discuția)
Salariu de referinta 600 ron sexu sexu :sorry:poi e normal si legal oug 103./2013 in care guvernul spune ca si anul acesta salarul de referinta va ramine la 600 ron in conditiile in care ar trebui ... (vezi toată discuția)