avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pentru activitatea de transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pentru activitatea de transport

Buna ziua,

In cazul in care inregistrez in actul constitutive al firmei activitate principala cod CAEN 5229 iar ca activitate secundara CAEN 4941 pot efectua activitatea de transport international de Marfa si implicit imi pot lua de la ARR toate Licentele necesare efectuarii de transport international de mf ? multumesc

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)
Obtinere licenta transport marfa animis animis Buna ziua, am o societare care are autorizata activitatea de transporturi rutiere de marfa, obiect secundar. Va rog daca stiti cumva daca pentru a obtine ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)