avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Refinantare credit de nevoi personale prin consultant ...
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Refinantare credit de nevoi personale prin consultant financiar

Buna ziua,eu si sotul meu avem credite de nevoi personale individuale,la doua banci renumite,Cumulate inseamna cca 67000,si o rata de cca 1600,cu durata de 5 ani.Am incercat la o alta banca renumita o refinantare a tuturor creditelor in tandem.Dna consilier ne_a recomandat o prietena care e consultant financiar si care dupa o analiza ,a spus ca putem refinanta pe aceeasi perioada,aproximativ aceiasi rata ,totul intr_un singur loc si ar mai ramane si niste banuti de cheltuit.(suma ne ajuta sa finisam casa in constructie).Totul suna bine,doar ca simularea a fost facuta la o banca de care eu nu am auzit,am cautat pe net si am descoperit ca provine din Polonia.Rugamintea mea este urmatoarea: exista persoane care imi pot da referinte,sfaturi ...orice informatie care imi poate fi utila in cazul in care semnez contractul? Trebuie sa mai specific ceva,.,eu voi fi titularul de contract desi am salariul cu mult mai mic decat rata lunara.Ma simt un pic neincrezatoare.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mumudo , utilizator 15:18, 20 Iulie 2016


Ești în căutarea unui creditor reputație, obosit de a fi transformat în jos de către bănci, ai obosit caută fonduri pentru a finanța afacerea dvs., sau sunteți financiar jenat că nu poți plăti până datorii și facturile, Credeți că de a obține un ajutor financiar ? în timp ce nu te grabeste-te acum și apuca garantat cu 3% împrumut astăzi ne contactați prin e-mail: msu.investmentsunit@gmail. com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Restanta banca, refuz reesalonare ContSters293905 ContSters293905 In urma cu patru ani am facut un credit nevoi pers an chf.Pana in toamna anului trecut am reusit sa merg cu ratele ok. Din decembrie am anuntat banca ca ... (vezi toată discuția)
Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)