avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie autentica a angajatului cu privire la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie autentica a angajatului cu privire la obligatia de a emite bon fiscal

Buna ziua,

Stiu ca sa ma discutat pe forum aceasta prolema insa am rugamintea daca exista cineva pe forum care a facut o asemenea declaratie pentru angajati sa -mi trimita si mie modelul. Fratele meu are aceasi problema la firma, desi a instruit angajatii, iar in cadrul fisei postului a fiecarui angajat scrie clar acest lucru. A luat amenda......
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 8 Iulie 2016
Dar nu mai bine mergeti la notar cu actul normativ si sa i spuneti ce doriti ?!
Ce poate sa fie asa de complicat o declaratie angajament
Subsemnatul......, domiciliat....., CNP, în calitate de salariat în cadrul Societatii...., in functia de......., declar pe propria raspundere, avand în vedere prevederile art.326 Cod Penal, ca mă oblig sa emit bon fiscal fiecarui consumator/client pentru fiecare operatiune comerciala/ tranzactie..etc
Daca in fisa postului este mentionata acaesta obligatie, atunci nu mai este nevoie si de o declaratie aparte a angajatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestionar institutie publica - evidenta marfa Brokeru22 Brokeru22 In cadrul unei institutii publice gestionarul trebuie sa tina gestiunea si pe cantitate si pe pret? Precizez ca nu are studii economice si de multe ori se ... (vezi toată discuția)
Atributii care nu apar in fisa postului Monica0505 Monica0505 Buna ziua, sunt de profesie asistent medical generalist ,pe sectia de pediatrie. Atât eu cât și colegele mele am dori sa stim ce putem sa facem daca ni se ... (vezi toată discuția)
Fise ssm/su gata semnate Akhenaton81 Akhenaton81 Buna ziua. Am vazut ca se practica la unele firme acest lucru.Instructajul introductiv general se completeaza pe calculator,apoi fisa este tiparita.se ... (vezi toată discuția)