Buna,
Am auzit ca nu se poate inregistra sedii/punct de lucru care nu au numar administrativ...adica sunt F.N.
In cazul nostru proprietarul a construit imobilul dar inca nu si.a cerut receptionarea acestuia, si prin urmare imobilul inca nu are numar administrativ. Exista vreo modalitate prin care pot sa inregistrez imobilul respectiv ca punct de lucru al societatii???? Este de ras ca in imobilul respectiv mai este o firma dar eu am fost refuzata la Orc:D
Multumesc pentru raspuns....avem doar o autorizatie de constructie, iar terenul era concesionat pentru proprietarul imobilului, proprietara fiind o Comuna. Receptionarea nu s-a facut, iar atribuirea numarului administrativ, asa cum stiu din experienta se da doar dupa intocmirea procesului-verbal de receptionare de catre autoritati competente.
Au zis la ORC ca sa cer o adeverinta din care reiese clar ca e imposibil (definitiv) atribuirea unui nr administrativ..:D..chiar sunt confuza.:">
La ce va referiti cand spuneti "numar administrativ"? Daca va referiti la numar postal, atunci se poate inregistra un punct de lucru fara numar postal. Dar itnr-adevar cel putin teoretic ar trebui sa existe procesul verbal de finalizare a lucrarilor intrucat acesta este parte componenta din titlul de proprietate asupra constructiei, impreuna cu autorizatia de construire. Procesul verbal consittuie dovada ca acea constructie este finalizata (cel putin la rosu), iar fara el autorizatia de construire nu inseamna decat ca titularul are dreptul sa construiasca, dar nu dovedeste ca a si construit ceva.
Soliciti antreprenorulu care a edificat imobilul sa redacteze procesul verbal de receptie al lucrarilor, iar daca este ridicata in regie proprie redactati dvs acel proces verbal.
Cu acesta va prezentati la Directia de impozite si taxe si va inregistreaza ca platitor de taxe, apoi va elibereaza uncertificat de atestare fiscale unde apare si numarul la imobil!
Proprietarul deja plateste impozit pe imobil, am cerut si certificat de atestare fiscala din care rezulta clar ca nu are numar.
Totusi la Orc nu au acceptat dosarul cu inregistrarea punctului de lucru:)
:sorry: