avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

spatiu comercial

Societatea noastra doreste sa inchirieze 2 saptii comerciale in Suceava.
Proprietarul spatiului a cumparat initial un teren pe care in baza autorizatiei de construire a construit o cladire S+P+M cu destinatia de spatii comerciale si birouri. In procesul verbal de receptie incheiat la terminarea lucrarilor, scrie ca s-a receptionat lucrarea: spatii comerciale si birouri in Str. Morarilor F.N.
Ulterior proprietarul a fost la primarie pentru a obtine un numar la adresa imobilului. Acesta a obtinut 2 adrese diferite pentru imobilul sau: Str. Morarilor nr.6 si Str. Radovanu nr.5, deoarece are doua intrari in spatiul comercial, iar intrarea din fata da intr-o strada iar cea din spate in alta strada.
Cum putem noi sa stim care dintre incaperi (subsol, parter sau mansarda) sunt situate la adresa Str. Morarilor nr.6 si care la Str. Radovanu nr.5? (pentru ca nu este specificat nicaieri)
Cu ce documente ne putem prezenta noi la ONRC pentru "dovada proprietatii" care ni se cer alaturi de contractul de inchiriere pentru deschiderea punctelor de lucru?
Proprietarul trebuie sa-si intabuleze in Cartea Funciara proprietatea sa pentru a sti exact ce incaperi sunt la o adresa si ce incaperi sunt la alta adresa? sau ne sunt suficiente actele pe care ni le-a pus la dispozitie proprietarul (autorizatie de construire, proces-verbal de receptie si adeverintele de la primarie cu cele 2 adrese).
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:33, 25 Martie 2011
Pentru punct de lucru la registru e suficient contractul de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sediu/punct de lucru fara numar lexinfo lexinfo Buna, Am auzit ca nu se poate inregistra sedii/punct de lucru care nu au numar administrativ...adica sunt F.N. In cazul nostru proprietarul a construit ... (vezi toată discuția)
Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
2 puncte de lucru vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem un spatiu comercial inchiriat unde avem deschis punct de lucru. Acest spatiu comercial vrem sa-l impartim in doua si sa ... (vezi toată discuția)