avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GRESEALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GRESEALA

Buna ziua

Din graba am dat data de inceput gresit in Revisal.Mai exact contractual este incheiat pe 28.06 si i-am dat data de inceput 30.06 in loc de 01.07.Cum corectez aceasta eroare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 11 Iulie 2016
Se face corectie in REVISAL, astfel :
1. Corectarea inregistrarilor in c.i.m. se poate face apasand butonul "Corectie" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte".

2. Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi corectat contractul si se apasa butonul Continuare.

3. Se corecteaza data inceperii activitatii , in loc de 30.06.2016 se va trece 01.07.2016

3. Se salveaza si apoi se genereaza fisierul care se va transmite/depune la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac corecție in revisal? Utamaria Utamaria Buna ziua. La un angajat nou i-am gresit salariul în revisal. E mai mult cu 200 lei. Contract din 18.04 Transmitere în 19.04 si incepere activitate în ... (vezi toată discuția)
La multi ani. am o intrebare : la data de 27. 11.2023 am introdus ... Csilla-Julianna Csilla-Julianna La multi ani. Am o intrebare : la data de 27. 11.2023 am introdus in Revisal un CIM dar am gresit la ore . Am introdus in loc de 2 ore/zi , 4 ore/zi cu salar ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie Elena Micu Elena Micu Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine cum se inregistreaza corect in revisal schimbarea functiei unui angajat!Multumesc! (vezi toată discuția)