avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare silita

Buna ziua,

Am constatat ca s-a inaintat un dosar din partea firmei ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA catre mine, de executare silita, desi nu am idee cine sunt si nici date de contact nu au ca sa sun sa intreb despre ce este vorba.
Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se petrece.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: flowerk , utilizator 12:49, 5 Noiembrie 2017
Este o firma de recuperari creante, ar fi trebuit sa te notifice cu privire la creanta si ca urmeaza procedura de executare silita.
Ai dreptul sa te informeazi cu privire la dosar si ce creanta a fost preluata de catre ei.

Succes,
Buna ziua,

in dosar ar trebui sa va comunice cesiunea.

În lipsa comunicării cesiunii, potrivit dispoziţiilor legale, către debitorul cedat (împrumutatul din contractul de credit), cesiunea de creanţă nu produce niciun efect, astfel că executarea silită demarată de cesionar (firma de recuperări creanțe) este nelegală.

[ link extern ] /

Numai bine!
[ link extern ]

Poate ma ajutati dumneavoastra sa inteleg daca este legala sau nu.
mergeti la arhiva si copiati dosarul, va va ajuta intr-o eventuala contestatie la executare sa stiti exact ce documente au
Am sunat la Judecatorie si nu raspunde nimeni, probabil ca au vacanta.

Alte discuții în legătură

Executare silita provident Joiana Joiana Buna ziua, am gasit astazi un plic de la biroul executorilor prin solicitarea creditorului urmaritor ultimo portfolio investment in legatura cu provident. Am ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita georgyana08 georgyana08 Bună seara am și eu o intrebare: am un credit restant în valoare de 600 de lei însă cu dobanda a ajuns la 900 de lei .ifnul respectiv mă amenință că ... (vezi toată discuția)