avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare silita

Buna ziua,

Am constatat ca s-a inaintat un dosar din partea firmei ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA catre mine, de executare silita, desi nu am idee cine sunt si nici date de contact nu au ca sa sun sa intreb despre ce este vorba.
Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se petrece.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: flowerk , utilizator 12:49, 5 Noiembrie 2017
Nu rezolvati cu telefon. Nu este vb de vacanta. Vedeti ce program au, va duceti, copiati dosarul si mai departe va pregatiti o contestatie - pt momentul in care veti fi instiintat, sau daca nu va descurcati apelati la un specialist.
Cabinet de Avocat Dan Antohe a scris:

Buna ziua,

in dosar ar trebui sa va comunice cesiunea.

În lipsa comunicării cesiunii, potrivit dispoziţiilor legale, către debitorul cedat (împrumutatul din contractul de credit), cesiunea de creanţă nu produce niciun efect, astfel că executarea silită demarată de cesionar (firma de recuperări creanțe) este nelegală.

[ link extern ] /

Numai bine!

Buna ziua.
Deja s-a instituit poprirea pe salariu, in urma a doua documente primite de la acelasi executor insa numai una a venot insotita de executare judecatoreasca. Va rog sa-mi spuneti daca poprorea care nu a venit insotita de executare judecatoreasca nu are drept de aplicare asupra salariului. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita provident Joiana Joiana Buna ziua, am gasit astazi un plic de la biroul executorilor prin solicitarea creditorului urmaritor ultimo portfolio investment in legatura cu provident. Am ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Credit luat de cineva cu cartea mea de identitate??? Diana_Munteanu Diana_Munteanu Am aflat de pe portalul Judecatoriei Targu Mures faptul ca mi s-a intentat incuviintare executare silita inca din data de 29.03.2016 de catre BEJ Tudorache ... (vezi toată discuția)